Advanced Learning Analytics using Mediasite and R Software


Mocht je nog twijfelen over de Mediasite Community – 2014 European Forum bijeenkomst volgende week maandag in Amsterdam, dan kan ik je wellicht met een sneak preview van mijn poster voor tijdens de Mediasite Show & Share Poster Sessions over de streep trekken (zei hij heel bescheiden…).

Je ziet hem hierboven. De toelichting geef ik volgende week maandag in Amsterdam, en komt ook in uitgebreidere vorm nog wel ergens op (elektronisch) papier. Korte samenvatting: ik ben voor onze Mediasite pilots met de R software bezig geweest om de data die tegenwoordig netjes met een export (dus niet meer zoals ik het tijdens mijn promotieonderzoek deed via een dump van de database) uit Mediasite te krijgen is, te koppelen aan externe data, bijvoorbeeld cijferinformatie of logbestanden met het gebruik van andere systemen. Daarnaast kun je door die export beter filteren, maar ook juist weer data combineren. Het is nog werk in uitvoering, maar dat is met onderzoek wel vaker zo. 🙂

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Advanced Learning Analytics using Mediasite and R Software http://t.co/if3xg5B4Ee

Esther Breuker
Esther Breuker
8 jaren geleden

Ik had me al ingeschreven maar kom graag bij je presentatie kijken 🙂

trackback

@VisualMap Yup, ik ben er bij. Sta op het programma. 🙂 http://t.co/bvWYJ9ylaT

trackback
8 jaren geleden

Can’t wait to see it @ #Mediasite Euro Forum! RT : Preview of nxt wk’s poster session http://t.co/eq7F71NtB7. @MediaMission