Onedrive: wat een geldverspilling

http://youtu.be/e4NsPPUDjyU

Ik neem toch aan dat hier een paar mensen bij Microsoft hun ontslag over gekregen hebben. Zelf vind ik het gewoon vooral een enorme geldverspilling. Het overkwam ze bij “Metro” de nieuwe interface voor Windows 8 en nu dus bij hun cloud storage oplossing “Skydrive”. De naam was al bezet.

Nou ja, en dat bezet kun je dan over discussiëren. Dus wellicht toch geen ontslag voor die mensen bij Microsoft.
Sky_trademark
Vanaf de website van Sky zou je het niet zeggen, maar Sky International AG heeft 228 handelsmerken en Sky Drive. Het is overigens niet dat Microsoft Skydrive (zonder spatie) níet geregistreerd heeft. En al veel langer (2007 versus 2013) blijkbaar. Al begrijp ik ook dat Sky wél vroeger al een cloudservice had. Maar goed, Microsoft moet er dus nu weer flink wat geld tegenaan gooien om Onedrive dezelfde naamsbekendheid te geven als Skydrive. Of het nu hun eigen domme fout was of niet. En dat vind ik geldverspilling.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

[…] Microsoft SkyDrive heet nu OneDrive | ZDNet.be Zie ook: ICT&Onderwijs Blog: Onedrive: wat een geldverspilling […]

Bram
Bram
7 jaren geleden

Anderzijds kan het een mooie gelegenheid zijn om de kwaliteiten van de dienst in de kijker te zetten. Het online editen en sync vind ik een killer combo.

trackback

[…] Ik neem toch aan dat hier een paar mensen bij Microsoft hun ontslag over gekregen hebben. Zelf vind ik het gewoon vooral een enorme geldverspilling. Het overkwam ze bij Metro de nieuwe interface voor Windows 8 en nu …  […]