Goedkoper laser etsen


Goed nieuws voor hobbyisten die graag willen laser etsen, maar daar tot nu toe het budget niet voor hadden. Via Kickstarter kun je een kant en klaar pakket bestellen vanaf 199 GBP (240 euro). Je hoeft er dan niet eens lang op te wachten, verwachte levering is al april 2014.

Vind je dat toch nog wat duur, dan kun je nog altijd zelf aan het knutselen slaan. Als je nog ergens 2 oude DVD drives hebt liggen dan kom je al een heel eind.


Deze jongeman verdiende alleen al vanwege zijn kapsel een plekje in een blogpost. Ik moet eerlijk zeggen dat het filmpje voor mij in voldoende mate laat zien dat ík zeker niet aan het zelf bouwen van zo’n systeem zou beginnen. De Kickstarter versie wellicht, maar ook daarbij geldt dat ik zo’n apparaat niet dagelijks of zelfs wekelijks zou gebruiken. Kan ik waarschijnlijk beter bij een Fablab langs.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Goedkoper laser etsen http://t.co/1ajYYZirZp