Persberichten

 Gepubliceerd door om 08:52  Media, Promotie, Recorded Lectures, Weblectures
jan 312012
 

SF_persbericht Ik schreef gisteren al kort even over de eerste Mediasite Usergroup Europe bijeenkomst in Amsterdam. Ik deed daar mee aan de ronde presentaties in Pecha Kucha stijl.
Voorafgaande aan de bijeenkomst had Sonic Foundry me gevraagd of ik wellicht een quote zou willen sturen over de bijeenkomst die ze dan konden gebruiken in een persbericht dat ze op de dag zelf wilden uitsturen.
Natuurlijk, geen probleem, dus mailde ze ik een uitspraak in het Engels.
Lees verder….

Rare Gadget: GoJo Hands Free

 Gepubliceerd door om 07:35  Grappig, Hardware
jan 312012
 

http://www.youtube.com/watch?v=XZz9x9FUbyU

Bij CNET zeggen ze erover:

Chalk this one up as one of those products that falls into the stupid but brilliant category.

En inderdaad, de GoJo Hands Free ziet er tamelijk dom uit: een flexibele hoofdband met aan één kant een zuignap. Idee is dat je je smartphone, mobieltje, draadloze telefoon of zelfs je vaste telefoon eronder klemt zodat je handsfree kunt bellen.
Binnen één seconde vast en het werkt met alle telefoons. En dat voor de prijs van slechts $10,- voor (in de VS) maar liefst 4 exemplaren van de GoJo Hand Free. Zodat je hele familie er een kan hebben. Je betaald wel nog 2 x $7,95, maar dat zou het totaal dan op $25,- brengen voor 4 van die dingen.
Niet heel duur, maar wel heel raar. En zover bekend niet in Nederland te koop. Gelukkig maar?

p.s. het muziekje dat onder het filmpje zit, is een van de standaard muziekjes die bij iMovie worden meegeleverd. Ook niet echt iets om het professioneel te laten klinken.