Presentatie – Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik?


Vandaag heb ik een presentatie verzorgd getiteld “Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik?” bij de Algemene Ledenvergadering van de Gebruikersvereniging N@Tschool!, de leeromgeving waar ook Fontys gebruik van maakt.
Ik ben ingegaan op een aantal van de resultaten van mijn promotieonderzoek, maar heb daarnaast het gebruik van die “recorded lectures” (integrale opnames van lessen) ook vergeleken met het gebruik van video binnen MOOC en (nog zo’n populair ding) de Flipped Classroom.

Helaas, geen opname van de sessie, maar hierboven wel het presentatiebestand.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Presentatie – Weblectures: de docent voortaan alleen nog maar in blik? http://t.co/VbvWC54HU7