Funny or Die: iSteve

isteve_jobs_forsite Je hebt hem ongetwijfeld al meerdere keren voorbij zien komen vandaag: iSteve van Funny or Die is met ingang van vandaag gratis online te bekijken.
Ik wilde hem eerst zelf gezien hebben voordat ik er naar zou verwijzen en aangezien het een film is van 78 minuten, moest dat even tot vanavond wachten.

Funny or Die is een comedy video website. En de film is dan ook zeker niet een zo waarheidsgetrouwe weergave van het levensverhaal van Steve Jobs. De film is niet altijd grappig, soms is hij zelfs flauw. Bij de virtuele sex-scene haakte ik een beetje af en zo zijn er meer stukjes die zwakker zijn dan andere. Dat zie je ook terug in de reacties onder de film. Het is er niet een voor iedereen.
Maar…de humor is dan weliswaar niet altijd top, de productiekwaliteit is prima in orde. De knipoog op het einde van en naar de man die hoe dan ook ontzettend veel heeft gedaan voor de manier waarop wij nu werken en leven is mooi. En dat soort kwinkslagen gecombineerd met de hoge productiekwaliteit is voldoende reden om hem een ‘moet je zeker gezien hebben’ beoordeling mee te geven.

En zeg nou zelf: het ergste wat je kan overkomen is dat je 78 minuten van je leven verspilt blijkt te hebben.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Kijktip: Funny or Die: iSteve http://t.co/HphVaBXSPX via @ICTOblog #apple