apr 072012
 

YouTube_converteer_3DToen ik het las bij Gizmodo, dacht ik eerst dat het een verlate 1 april grap was. Maar niets is minder waar. YouTube heeft inderdaad de mogelijkheid aangezet om korte video’s met een kwaliteit van 1080p automatisch te laten converteren naar 3D video’s. Bij het afspelen wordt dan een extra “3D” knop getoond bij een video. Daarmee kun je dan omschakelen naar 3D video.
Die knop verschijnt echter pas als je op het tandwieltje klikt waarmee je ook een andere afspeelkwaliteit kunt kiezen.
Het 3D afspelen werkt ook in de embedded player. Voordat het werkt moet je dus een 1080p video uploaden. Dan kun je als uploader op de videopagina kiezen voor “Gegevens bewerken” en dan voor de “3D video” knop. Daar kies je dan voor het converteren naar 3D. Het duurt even voordat de video geconverteerd is.

Lees verder….

Romotive in the house

 Gepubliceerd door om 07:20  Grappig, Hardware, iOS
apr 072012
 

Romotive De postbode wilde gisteren helaas nog even €26,75 afrekenen voor BTW en inklaringskosten, maar de Romotive is dan toch eindelijk aangekomen. Het was het tweede Kickstarter project waar ik geld in gestoken heb en dat nu uitlevert.

Ik moet hem natuurlijk alleen nog “even” in elkaar zetten. Ik denk dat ik daar maar een mooi zaterdagproject samen met de kinderen van ga maken.
Lees verder….