mrt 272012
 

modmypi Het is nog maar de vraag wanneer de Raspberry Pi eindelijk grootschalig beschikbaar gaat komen (de eerste batch verkocht binnen een paar uur uit en daarna bleek er een probleem met de netwerk connector). Maar je kunt nu wel al een bestelling plaatsen voor een ombouw. voor die Raspberry Pi. ModMyPi is namelijk met de voorverkoop gestart. Voor €14,98 (incl. verzendkosten naar Nederland) heb je zelfs naar keuze een rode, groene of blauwe ombouw (de witte en zwarte zijn iets goedkoper). Dan zou je dus in totaal €39,55 (dat is de prijs incl. verzendkosten en BTW voor het model met netwerkaansluiting) + €14,98 = €54,53 kwijt zijn voor een Raspberry Pi inclusief ombouw.
Lees verder….

mrt 272012
 

blackboard Soms lijkt het op het gebied van leeromgevingen heel kalm en rustig, en dan opeens wordt iedereen weer eens lekker wakker geschud. Zo ook gisteren/afgelopen nacht. Maar laat ik beginnen met de geruststellende mededeling: nee, Blackboard heeft niet zojuist Moodle en Sakai opgekocht.

Wat ze wel gedaan hebben is dr. Chuck Severance in dienst nemen en ze hebben twee aan Moodle gerelateerde bedrijven: Moodlerooms en NetSpot voor een niet nader genoemd bedrag overgenomen.
Lees verder….