SCORM en de innovatieklok

 Gepubliceerd door om 21:28  Leertechnologie
jan 112005
 

Peter herhaalt in een column op de Edusite nogmaals de problemen die hij heeft met SCORM en waar hij vorige maand al over schreef. Jammer dat hij de discussie niet verder brengt, maar blijft bij een herhaling van argumenten. Daar doet hij (vind ik) al de projecten, initiatieven, resultaten en inspanningen sinds zijn vorige column anderhalf jaar geleden geen recht mee.

 Reacties uitgeschakeld voor SCORM en de innovatieklok  Tags:
jan 112005
 

Ik had het nog niet gezien (Marco wél), maar de Dutch Bloggies 2005 hebben nu ook een categorie Best Company Weblog. De ondertitel “Beste weblog van een bedrijf” lijkt me edubloggers en bloggers die vanuit hun werkzaamheden bloggen alsnog uit te sluiten, maar als je de titel even ruim neemt kun je in dit lijstje vast voldoende inspiratie vinden om er voor te zorgen dat er een aantal nominaties in deze categorie worden opgenomen. De nominatieronde sluit op 15 januari!

Grrrrr…..

 Gepubliceerd door om 08:54  Algemeen
jan 112005
 

Ik neem de trein naar mijn werk en dus fiets ik elke ochtend tien minuten of zo van huis naar het station. Zo ook vanochtend. Lees verder….

 Reacties uitgeschakeld voor Grrrrr…..  Tags:

Doekle Terpstra naar HBO-raad

 Gepubliceerd door om 06:44  Onderwijs
jan 112005
 
Doekle Terpstra naar HBO-raad - Klik voor grotere versie

Norbert Verbraak noemde het gisteren al in zijn, overigens weer sprankelende, nieuwjaarstoespraak en blijkbaar deed Doekle Terpstra dat ook bij de zijne (of die sprankelend was weet ik overigens niet, daar was ik niet bij). Vervelend voor het CNV, dat op heel korte termijn op zoek moet naar een nieuwe voorzitter. Me lijkt wel dat de HBO-raad er een stevige voorzitter mee binnen haalt. En dat is natuurlijk nooit slecht. (#)

 Reacties uitgeschakeld voor Doekle Terpstra naar HBO-raad  Tags: