jan 112005
 

Ik had het nog niet gezien (Marco wél), maar de Dutch Bloggies 2005 hebben nu ook een categorie Best Company Weblog. De ondertitel “Beste weblog van een bedrijf” lijkt me edubloggers en bloggers die vanuit hun werkzaamheden bloggen alsnog uit te sluiten, maar als je de titel even ruim neemt kun je in dit lijstje vast voldoende inspiratie vinden om er voor te zorgen dat er een aantal nominaties in deze categorie worden opgenomen. De nominatieronde sluit op 15 januari!

Deel dit bericht:

  4 reacties aan “Dutch Bloggies 2005 – “Best company weblog””

Reacties (4)
  1. En daarmee komt het aantal categorieën op 17… ehh, wat zegt dat? Zegt dat nog wat…?

  2. Ja en Nee. Geen categorieën zou betekenen dat business-blogs geen schijn van kans hadden om ook maar ergens in de buurt van de top van de ranglijst voor de komen. Het aantal stemmen dat een aantal van de shockblogs weet te verzamelen door het mobiliseren van hun achterban is daar nu eenmaal te groot voor. Idem overigens voor veel van de andere soorten weblogs. Gebruik van categorieën (in plaats van alleen "beste weblog 2005" ) maakt het mogelijk weblogs beter op hun waarde te beoordelen, immers het aantal bezoekers zegt niet alles.
    Zonder de categorie "Best Company Weblog" zou ik niet hebben geweten waar ik een aantal van de weblogs die ik lees zou moeten nomineren. Of je de indeling logisch/goed/handig/veelzeggend vind, is ongetwijfeld persoonlijke smaak, dit is de indeling van vorig jaar.

  3. Dit komt net te vroeg voor het weblog dat het bedrijf waar ik werk aan het opzetten is. Gaat in deze maand life, nadat we de laatste veiligheidsissues op de webserver er uit hebben. Op basis van Moveable Type, en in eerste instantie van mijn hand. Met als doelstelling het betrekken van collega’s bij het schrijven in de komende maanden.

  4. Bekijk het van de positieve kant: bijna 365 dagen over om indruk te maken voor de Dutch Bloggies 2006 ;-)

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.