aug 212013
 

Willem Karssenberg schreef dat Facebook nu ook zelf de optie aanbiedt om berichten te embedden. Dat kon al via een losse plugin (zie dit bericht), dit natuurlijk een stuk eenvoudiger.

Willem dacht dat het alleen met je eigen berichten zou kunnen, maar gelukkig is dat niet zo, zou met wel heel beperkend lijken. Ook geeft hij aan dat het niet in een standaard WordPress site werkt. Ik neem aan dat hij het dan over zo’n (gratis) gehoste variant heeft, want in mijn zelf gehoste WordPress site werkte het meteen:

Dank je voor de tip Willem al is het inderdaad de vraag hoe vaak je dit wil gebruiken.

aug 212013
 

Bij Hardware.Info TV staat een test van de HP SlateBook x2 Tegra 4 Android tablet. Het is een Android tablet inclusief toetsenbord dat je uiteraard los kunt koppelen zodat je de tablet als tablet kunt gebruiken, maar hem ook als ‘laptop’ kunt gebruiken.
De heren van Hardware.Info TV zijn zo te horen heel erg te spreken over de combinatie die een respectabele € 539,- kost (en bij de Makro zelfs nog wat minder, maar die winkel tel ik even niet mee). En dat is inclusief het dock/toetsenbord. Je krijgt dan een tablet met full-HD scherm, 32GB opslag, micro-SD op de tablet, SD-opslag (in de dock), normale USB-aansluiting (in de dock), HDMI-poort (in de dock), twee camera’s (eentje full-HD, de andere 720P) en ongeveer 7 uur normaal gebruik met de accu.

Verrassend is de uitgebreide review van een van de lezers van Tweakers die er een stuk minder tevreden over is. Geen idee waar nou dat verschil zit, wellicht een slecht individueel exemplaar? Hoe dan ook, mooi dat dit soort combinaties betaalbaar worden.
Zelf vind ik overigens nog steeds een 3G optie in een tablet ideaal/haast noodzakelijk. Maar dat komt wellicht omdat ik regelmatig in een trein zit zonder Wifi (of met Wifi die dramatisch traag is).

 Reacties uitgeschakeld voor HP SlateBook x2 Tegra 4 Android tablet  Tags: , ,