HP SlateBook x2 Tegra 4 Android tablet

Bij Hardware.Info TV staat een test van de HP SlateBook x2 Tegra 4 Android tablet. Het is een Android tablet inclusief toetsenbord dat je uiteraard los kunt koppelen zodat je de tablet als tablet kunt gebruiken, maar hem ook als ‘laptop’ kunt gebruiken.
De heren van Hardware.Info TV zijn zo te horen heel erg te spreken over de combinatie die een respectabele € 539,- kost (en bij de Makro zelfs nog wat minder, maar die winkel tel ik even niet mee). En dat is inclusief het dock/toetsenbord. Je krijgt dan een tablet met full-HD scherm, 32GB opslag, micro-SD op de tablet, SD-opslag (in de dock), normale USB-aansluiting (in de dock), HDMI-poort (in de dock), twee camera’s (eentje full-HD, de andere 720P) en ongeveer 7 uur normaal gebruik met de accu.

Verrassend is de uitgebreide review van een van de lezers van Tweakers die er een stuk minder tevreden over is. Geen idee waar nou dat verschil zit, wellicht een slecht individueel exemplaar? Hoe dan ook, mooi dat dit soort combinaties betaalbaar worden.
Zelf vind ik overigens nog steeds een 3G optie in een tablet ideaal/haast noodzakelijk. Maar dat komt wellicht omdat ik regelmatig in een trein zit zonder Wifi (of met Wifi die dramatisch traag is).