Pinterest for iPad – nog minder aandacht voor de TV

Pinterest on iPad Ik heb al een tijdje een Pinterest-account. Maar ik moet bekennen dat ik er niet heel veel me doe. Het is op zich een intrigerende manier om het web te browsen: via foto’s. Heel visueel en natuurlijk al helemaal mooi dat er dan achter die foto’s vaak ook nog heel interessante websites/berichten zitten. Heerlijk om heel veel tijd mee kwijt te raken.

Maar, dat werkte voor mij niet als ik dat op mijn laptop of desktop moest doen. Dat zat niet lekker aan mijn bureau of de eettafel in de kamer. En sinds de iPad, heb ik mijn laptop nou eenmaal niet meer op de schoot bij het TV kijken. Nu is er eindelijk een gratis client van Pinterest voor op de iPad (en iPhone en Android). En dat betekent dus dat er nóg een extra bron van afleiding bijgekomen is. Want het is (in potentie) een heerlijke applicatie. Je kunt gewoon door alle categorieën bladeren, pins bekijken, herpinnen, doorklikken naar de site, delen via Twitter en Facebook, kortom, alles wat je anders ook online kon doen.

Ik zeg even “in potentie” want het lijkt er op alsof er nog een bug of twee in de app zitten, hij liep bij mij zojuist namelijk al vast. Zei dat er geen internetverbinding was, terwijl dat wel zo was. Maar voorlopig staat hij een erbij op de eerste pagina.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
10 jaren geleden

Pinterest for iPad – nog minder aandacht voor de TV: Ik heb al een tijdje een Pinterest-account. Maar ik moet b… http://t.co/SQSw5T7p

trackback
10 jaren geleden

Pinterest for iPad – nog minder aandacht voor de TV http://t.co/HHdKBbGC