Google Chrome voor iPad en iPhone beschikbaar

Google Chrome iPad Natuurlijk ben ik regelmatig kritisch over Google, maar dat betekent niet dat ze niet regelmatig ook met heel mooie producten komen. Zo gebruik ik Google Chrome dagelijks en nu kan dat ook op de iPad of iPhone.

Handig daarbij is dat ook de iOS versie ondersteuning heeft voor het onderling synchroniseren van favorieten, wachtwoorden, gebruikersnamen en zelfs openstaande tabs. Het is een kwestie van inloggen met je Google gebruikersnaam en wachtwoord.

Heerlijk dus als je op je iPad een pagina gevonden had en die even op je laptop wilt bekijken. Je start daar gewoon Chrome op en selecteert het tabblad met de betreffende pagina. Eenvoudig dus.
Wat ik alleen graag zou willen weten: hoe zet ik de synchronisatie stil als bijvoorbeeld mijn iPad gestolen wordt of als ik hem kwijt ben?
Google Chrome iPad Google Chrome iPad

0 0 stemmen
Bericht waardering
8 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Patrice Plet
10 jaren geleden

Je kan bij https://www.google.com/dashboard/ je sync settings uitzetten en alle sync data verwijderen.

Waarom zou je het stop willen zetten? Zulke spannende sites zul je toch niet bezoeken? 😉
Ik zou me eerder zorgen maken om je Ipad/Iphone terug te krijgen. Ondanks dat bij mijn dochter Icloud was geinstalleerd, konden we haar 4S niet meer terug krijgen / vinden. Deze app is veel te beperkt. Daar zouden ze eens met een goede oplossing voor moeten komen.

Patrice Plet
10 jaren geleden
Reageer op  Pierre

Wachtwoord veranderen?

Patrice Plet
10 jaren geleden

Ik bedoelde natuurlijk het wachtwoord van je Gmail account….

Helaas is Chrome traag. Ik heb het ook geinstalleerd op mijn Ipad 1, maar het is niet echt geweldig.

Helaas heeft Google zich met de apps te houden aan de restricties van Apple, waardoor de beleving achterblijft.

http://webwereld.nl/nieuws/111000/chrome-voor-iphone-en-ipad-populair-maar-traag.html

trackback

[…] Google Chrome iPad Natuurlijk ben ik regelmatig kritisch over Google, maar dat betekent niet dat ze niet regelmatig ook met heel mooie producten komen. Zo gebruik ik Google Chrome dagelijks en nu kan dat ook op de iPad …  […]

marc
9 jaren geleden

Wat ik niet helemaal snap: je houdt van Open Source (ik ook), je bent kritisch (bv naar Google) maar je hebt wel spullen van Apple.