Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter is officieel voorbij

Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter heeft “lang” stand gehouden (voor internet-begrippen dan). Sinds 2009 werkten ze samen. Dat was weliswaar pas 3 jaar, maar als je er rekening mee houdt dat Twitter pas in 2006 opgericht is, dan is dat dus 50% van de levensduur van Twitter.

Tijdens die drie jaar kon je er voor kiezen om alle tweets die je op Twitter plaatste, automatisch, ook op LinkedIn te laten verschijnen als status-updates. Met ingang van vandaag/morgen, zal dat niet langer zo zijn. LinkedIn kondigde aan dat ze dat doen om aan de nieuwe regels te voldoen die Twitter opgesteld heeft.
Nou gebruikte ik die feature niet, maar het gaf me wel het beeld van de papa en mama die na veel jaren uit elkaar gaan waarbij dan de kinderen (wij dus als gewone gebruikers) het kind van de rekening wordt.

Gebruikte jij deze optie? En hoe ga je dat nu dan doen?

(zie ook de blogpost bij LindedIn).

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
André Manssen
9 jaren geleden

Ik gebruikte deze optie. Ik ga nu zoeken naar een WordPress-plugin die m’n blogposts zowel op Twitter als LinkedIn plaatst. Ik had er een, maar die werkte niet meer na de laatste update van WordPress (versie 3.4).

trackback

Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter is officieel voorbij: Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter heeft “la… http://t.co/a4UEROvR

trackback

Selectie: Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter is officieel voorbij http://t.co/Iyn4QruR #internet #tools

trackback

[…] Het huwelijk tussen LinkedIn en Twitter heeft “lang” stand gehouden (voor internet-begrippen dan). Sinds 2009 werkten ze samen. Dat was weliswaar pas 3 jaar, maar als je er rekening mee houdt dat Twitter pas in 2006 …  […]