Indrukwekkende Google Glass demo

OK. Ik weet niet of ik ter plekke $1.500,- had neergeteld, maar de demo is meer dan indrukwekkend. Tijdens de Google Keynote tijdens Google I/O kwam Sergey Brin op het podium en hij sprak tijdens een Google Hangout On Air sessie met een aantal parachutisten die in een Zeppelin boven het gebouw vlogen waar de Keynote plaats vond. De parachutisten hadden een Google Glass bril op en via die brillen konden de aanwezigen live meekijken met hun sprong uit de Zappelin. Ze kwamen neer op het dak van het gebouw waar ze werden opgewacht door een aantal fietsers, die er uiteindelijk voor zorgden dat ze bij Sergey op het podium kwamen. Intussen kon iedereen live, via de brillen mee kijken. De video had een ongelofelijke kwaliteit en de hele demo verliep zonder technische problemen.

De mensen van Mashable waren er bij en zetten het geheel weer op video, met behulp van een smartphone (Samsung Galaxy S III). En ook de kwaliteit van die opname is eigenlijk gewoon indrukwekkend. Wauw!

p.s. wel grappig dat de parachutist reclame voor GoPro op zijn kleding heeft staan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Indrukwekkende Google Glass demo http://t.co/lj7SXe6u #wauw #video #indrukwekkend #google