jan 062012
 
telyHD

telyHD

Toen ik het bericht over telyHD voorbij zag komen op CNET.com, ging ik er eigenlijk al een beetje vanuit dat weer een videoconferencing product zou zijn dat (eerst) alleen in de VS geïntroduceerd zou worden. Zeker omdat ik, toen ik ging zoeken, in eerste instantie alleen een online Skype winkel tegen kwam met alleen de VS als land waar naar verzonden kon worden.

Maar niets blijkt minder waar, telyHD blijkt ook gewoon in Nederland te bestellen. Voor €249 kun je hem gratis laten leveren (ze hebben er blijkbaar op dit moment 97 op voorraad, dus zou je hem binnen een paar dagen in huis kunnen hebben). Wat krijg je dan voor dat bedrag? Lees even door…
Lees verder….

jan 062012
 

Unlock it Herken je de melding in de screenshot hiernaast? Het komt gelukkig niet zo heel vaak voor, maar soms staat Windows het je simpelweg niet toe om een bestand of een map te verwijderen omdat die nog door een ander programma ‘in gebruik’ is. Dat is logisch als er bijvoorbeeld een Word-document in staat dat je nog open hebt, maar soms kun je programma niet ‘zien’. Bijvoorbeeld omdat het een deel van een programma is dat als service op de achtergrond draait of een programma dat niet netjes afgesloten is etc.

Meestal zal het probleem zich bij de volgende keer opnieuw opstarten van de computer dan ook wel vanzelf oplossen. Maar wat nou als je de computer niet wilt of kunt herstarten?
Dan zijn er gelukkig gratis tooltjes die het probleem voor je kunnen oplossen. Ik had dit probleem vandaag en ging dus op zoek naar een programma en kwam uit bij deze site.
Lees verder….