jan 032012
 
Google Agenda

Google Agenda

Het lijkt wel een beetje de dag van de sequels. Naar aanleiding van de reactie van Antoine van Dinterop mijn post over je persoonlijke online afvalkalender, was er meer dan voldoende reden voor een extra post.

Antoine vertelde namelijk dat hij het .ics (iCal) bestand met de afvalinzamelmomenten had geïmporteerd in Google Agenda. Ik had met niet gerealiseerd dat Google Agenda die mogelijkheid had. Dus wilde ik dat ook wel even uitproberen en documenteren. Zoals je aan de titel kunt zien, is dit geen specifieke beschrijving voor de afvalkalender, maar meer generiek voor iCal bestanden.
Lees verder….

Gratis kranten lezen op de iPad #2

 Gepubliceerd door om 14:02  Internet, iOS, Tip
jan 032012
 

Pressreader

Pressreader

In het kader van “u vraagt, wij draaien (want het is toch nog een beetje vakantie hier)”, een korte aanvulling op het bericht van vanochtend over het lezen van gratis kranten op de iPad. Ook nu weer kwam er een reactie via Twitter, namelijk van Koos Jeremiasse die verwees naar Pressreader en Magworld.

Dus daarom ook een overzicht van de prestaties van die twee applicaties.
Lees verder….

Gratis kranten lezen op de iPad

 Gepubliceerd door om 08:17  Internet, iOS, Tip
jan 032012
 

Gratis kranten op de iPad Ik moet bekennen dat wij nog steeds elke ochtend een krant op papier op de mat ontvangen. Met slechts één iPad in huis, die steeds mee gaat zodra ik de deur uit ga is zo’n ding op papier, dat er overigens al ligt als ik om 6 uur op sta, vaak nog wel handig. Maar tegen de tijd dat ik op het station aan kom, dan heb ik daar al helemaal geen behoefte meer aan.

Heb jij geen betaalde krant, wel een iPad en ’s ochtends al voordat je op het station aan komt behoefte aan het lezen van de Spits, de Metro of de Pers, dan heb je daar een aantal opties voor. Ik zag gisteren Paperboy voorbij komen, in reactie om mijn tweet daarover wees Vincent Rotermundt me op Tablisto en Marc Slijper verwees naar JunkieXP’s iOS WebApps Vijver, geen app maar een website die je op je iPad op je beginscherm kunt zetten.

Tijd dus voor een vergelijkende test.
Lees verder….