Al je Google data bij elkaar op het Dashboard

Ik kende het Google Dashboard al, maar ik maak er niet echt vaak gebruik van. Het was me dan ook niet opgevallen dat Google blijkbaar flink bezig is gebleven met het bij elkaar brengen van al je Google gegevens op die ene pagina.
Ik zie er nu mijn Google account data, mijn Adsens data, Agenda, Analytics, Blogger account data (ja, heb ik ook nog steeds), Google Buzz, Google Sync, Contactpersonen, Discussiegroepen, Documenten, FeedBurner, Friend Connect, Gmail, Google Video, iGoogle, Latitude, Maps, Moderator (doe ik nog niets mee), Orkut (“Er is hier niets te vinden.” staat er letterlijk), Picasa Webalbums, Profiel, Google Reader, Sites, Sociale vriendenkring en inhoud, Google Talk, Webmasterhulpprogramma’s van Google, YouTube, en dan nog “14 aanvullende producten zijn nog niet beschikbaar in dit dashboard”.

Ongelofelijk hoeveel diensten ik (wij?) inmiddels al bij Google afnemen. En je ziet ze in het Dashboard allemaal bij elkaar. Handig.

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
13 jaren geleden

Grappig, ik was er pas geleden ook weer voor het eerst sinds lange tijd en zei toen op Twitter:
“Niet te geloven wat Google allemaal van me bijhoudt als ik kijk op: https://www.google.com/dashboard/?pli=1 Privacy is een illusie!”

Natuurlijk is het handig, maar aan de andere kant eigenlijk toch ook wel een klein beetje beangstigend…
Of heb jij daar geen last van?

Patrick de Vos
Patrick de Vos
13 jaren geleden

Nog eentje van handig is:
http://www.google.nl/ig

Waar je je eigen portal kan maken