feb 272011
 

Ik kende het Google Dashboard al, maar ik maak er niet echt vaak gebruik van. Het was me dan ook niet opgevallen dat Google blijkbaar flink bezig is gebleven met het bij elkaar brengen van al je Google gegevens op die ene pagina.
Ik zie er nu mijn Google account data, mijn Adsens data, Agenda, Analytics, Blogger account data (ja, heb ik ook nog steeds), Google Buzz, Google Sync, Contactpersonen, Discussiegroepen, Documenten, FeedBurner, Friend Connect, Gmail, Google Video, iGoogle, Latitude, Maps, Moderator (doe ik nog niets mee), Orkut (“Er is hier niets te vinden.” staat er letterlijk), Picasa Webalbums, Profiel, Google Reader, Sites, Sociale vriendenkring en inhoud, Google Talk, Webmasterhulpprogramma’s van Google, YouTube, en dan nog “14 aanvullende producten zijn nog niet beschikbaar in dit dashboard”.

Ongelofelijk hoeveel diensten ik (wij?) inmiddels al bij Google afnemen. En je ziet ze in het Dashboard allemaal bij elkaar. Handig.

Spinningmarathon Fitland Deurne

 Gepubliceerd door om 06:15  Fiets, Persoonlijk
feb 272011
 

spinning marathon Vandaag ga ik niet buiten fietsen, maar lang binnen fietsen. Ik doe namelijk meer aan de Spinningmarathon bij Fitland Deurne. Het idee is simpel: van 12:00 tot 17:00 uur spinnen we in twee groepen steeds 30 minuten gevolgd door 30 minuten rust. Ik ben dus in totaal 2,5 uur aan het spinnen. Elk uur is er een verse trainer met andere muziek.

12:00 tot 13:00 Nederlandstalige Spinningles. (Arie v/d Boogaart)
13:00 tot 14:00 Movie spinning. (Hans Knapen)
14:00 tot 15:00 Trance Spinningles. (Haro Munsters)
15:00 tot 16:00 Alpe d’huez Movie klimles. (Gerry v/d Sande)
16:00 tot 17:00 Pop/Rock/Blues Spinningles. (Willy Hendriks)

De organisatie is in handen van Peel-loton Deurne als onderdeel van hun deelname aan Tour For Life 2011. De opbrengst van de spinningmarathon komt, net als de opbrengst van de Tour For Life, ten gunste van Artsen Zonder Grenzen. Om misverstanden te voorkomen: ikzelf doe niet mee aan de Tour For Life (1.200KM in 8 dagen!), alleen aan de spinningmarathon! Vijf voor mij onbekende instructeurs in een voor mij onbekende sportschool (met onbekende fietsen) is voor nu al even een aardige uitdaging. 🙂

Ik neem mijn iPhone mee (niet om de route te tracken uiteraard) en zal neem ik aan tussen de sessies door voldoende tijd hebben om te Twitteren. Aanmoedigingen zijn dus ook online welkom.

 Reacties uitgeschakeld voor Spinningmarathon Fitland Deurne  Tags: ,