Mobile Notifier – Betere notificaties op de iPhone [jailbreak]

http://www.youtube.com/watch?v=SRU6_QnwNCE

Het bericht op ijailbreak.com heeft als titel “Cydia App: iOS Notifications done right”, maar dat is net wat teveel eer voor Mobile Notifier. De applicatie werkt namelijk (nu nog) alleen goed op de iPhone. Je kunt in het filmpje hierboven ene korte demo zien. De notificaties komen niet meer als een “modale popup” (een popup die je persé eerst moet weg klikken voordat je iets anders kunt doen) op het scherm van de iPhone, maar als balkje boven in beeld. En als je er dan voor kiest om ze niet meteen te lezen, dan staan ze netjes bij elkaar in een overzicht dat verschijnt als je twee keer op de home knop klikt.
Mobile Notifier [jailbreak]
Op de iPad komen de berichten nog niet helemaal goed op het scherm (zie ook de screenshot hierboven). Maar ja, dan nu gewoon alleen maar even op de iPhone uitproberen. Kan gemakkelijk aangezien het een volledig gratis applicatie is.

Om hem via Cydia te kunnen installeren moet je deze Cydia repository van Peter Hajas toevoegen:
http://phajas.xen.prgmr.com/repo