aug 212013
 

Willem Karssenberg schreef dat Facebook nu ook zelf de optie aanbiedt om berichten te embedden. Dat kon al via een losse plugin (zie dit bericht), dit natuurlijk een stuk eenvoudiger.

Willem dacht dat het alleen met je eigen berichten zou kunnen, maar gelukkig is dat niet zo, zou met wel heel beperkend lijken. Ook geeft hij aan dat het niet in een standaard WordPress site werkt. Ik neem aan dat hij het dan over zo’n (gratis) gehoste variant heeft, want in mijn zelf gehoste WordPress site werkte het meteen:

Dank je voor de tip Willem al is het inderdaad de vraag hoe vaak je dit wil gebruiken.

Deel dit bericht:

  5 reacties aan “Facebook embedden in WordPress – test”

Reacties (5)
 1. @Pierre,
  Ik doelde inderdaad op de gratis gehoste variant. Heb het uitgeprobeerd en daar wil het inderdaad niet.
  Je zou verwachten dat Facebook wel een shortcode zou overeenkomen met WordPress, maar misschien gaat dat nog gebeuren.

 2. Op de iPad komt het overigens niet door

 3. Ik kan me wel een aantal toepassingen bedenken. Ik ken veel mensen die veel sneller en makkelijker een Facebook bericht maken en een facebook fotoalbum aanmaken dan dat ze dit op een aparte website doen.
  Zo kun je ook individuele berichten op een persoonlijke facebook pagina gebruiken op je officiële website.

  Maar helaas doet hij het bij mij ook niet in Chrome, Firefox en Internet Explorer…

 4. Vreemd, bij mij deed hij het opeens ook niet meer. Ik heb de Facebook post even opnieuw ingevoegd en nu werkt hij bij mij weer.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.