jun 112015
 

Via Emerge kwam ik een drietal berichten/verslagen tegen over Effectief digitaal feedback geven. Aan bod komen o.a. de ervaringen met met Peermark, Grademark, Turnitin, Winvision, o.a. op basis van de ervaringen opgedaan in het SCALA project (SCaffolding Assessment for LeArning). Klik op de afbeelding hieronder om naar het bericht te springen:

effectief_digitaal_feedback_geven_1

effectief_digitaal_feedback_geven_2

effectief_digitaal_feedback_geven_3

p.s. helemaal iets anders: zou het voor SURF en andere subsidie verstrekkende instanties, maar ook voor bijvoorbeeld congresorganisaties niet een idee zijn om bij het laten beoordelen van voorstellen ook zoiets als Turnitin te gebruiken? Scheelt tijd en het maakt het voor reviewers veel gemakkelijker om feedback per onderdeel te geven.

Agenda-opties voor 24 juni 2015

 Gepubliceerd door om 12:29  Agenda
jun 112015
 

Google Calendar Ik zag zojuist op de website van het lectoraat eLearning van Inholland dat de miniconferentie die gepland stond voor 24 juni a.s. verzet is naar 24 september 2015.
Dat is jammer, want die stond met potlood in mijn agenda om bij te wonen. Mocht dat voor jou ook het geval zijn en heb je nu een gat in je agenda, dan zijn er meer dan genoeg opties die ook relevant kunnen zijn:

Kortom, genoeg om uit te kiezen. Let op! In alle gevallen betreft het conferenties / symposia waar ik nog nooit zelf geweest ben (ok, met uitzondering van #hbodiscours, maar dat was voor een ander onderwerp) en in veel gevallen zijn het betaalde conferenties. Check dus zelf even of het je het geld waard lijkt!