Agenda-opties voor 24 juni 2015

Google Calendar Ik zag zojuist op de website van het lectoraat eLearning van Inholland dat de miniconferentie die gepland stond voor 24 juni a.s. verzet is naar 24 september 2015.
Dat is jammer, want die stond met potlood in mijn agenda om bij te wonen. Mocht dat voor jou ook het geval zijn en heb je nu een gat in je agenda, dan zijn er meer dan genoeg opties die ook relevant kunnen zijn:

Kortom, genoeg om uit te kiezen. Let op! In alle gevallen betreft het conferenties / symposia waar ik nog nooit zelf geweest ben (ok, met uitzondering van #hbodiscours, maar dat was voor een ander onderwerp) en in veel gevallen zijn het betaalde conferenties. Check dus zelf even of het je het geld waard lijkt!

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Agenda-opties voor 24 juni 2015 http://t.co/9UKlxrhDzd