Explora: huur een Nexus 5 met 4G zonder datalimiet

explora Komende week mag ik weer eens naar de Verenigde Staten. Ik ga dan naar de Unleash 2014 conferentie. Om te luisteren én om te vertellen over Learning Analytics in combinatie met Mediasite. Het berichtje op The Next Web over Explora kwam dan ook precies op tijd (zelfs bijna te laat).

Wat biedt Explora? Je kunt er een Nexus 5 smartphone huren met een onbeperkt 4G data-abonnement. Je betaald $10,- verzendkosten en $8,- per dag. Tethering is niet mogelijk.
Explora richt zich met name op buitenlandse reizigers. Je kunt de Nexus 5 naar je hotel laten sturen en stuurt hem voordat je weer naar huis gaat via een bijgeleverde Fedex envelop weer terug vanuit je hotel.

Ik heb een reservering gedaan. Zoals ik schreef, bijna te laat. Ze zeggen namelijk dat ze 3 dagen nodig hebben om hem bij jou te krijgen. Zaterdagavond (dan kom ik aan) lukte niet, maar zondagochtend 6 uur blijkt geen probleem. Apart is dat ze de eerste en laatste dag niet helemaal lijken te tellen. Van zondagochtend t/m woensdag telt namelijk als 3 dagen. Dat is meteen ook het minimum (2 dagen kost net zo veel als 3 dagen). De $34,- worden door de ING omgerekend naar €24,60 afrekening op mijn creditcard. Dat was het me wel waard voor een experiment met een Nexus 5 en 4G in Madison. Ik laat achteraf uiteraard weten of/hoe het bevallen is.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Explora: huur een Nexus 5 met 4G zonder datalimiet http://t.co/MWOyUnouiP