TPACK The Game – update voor IE9

TPACK_the_game_IE9 In het kader van “klusjes die nog open stonden” was dit er ook eentje: het TPACK The Game script dat ik gemaakt had, bleek prima te werken. Behalve op Internet Explorer 9 op Windows. En laat dat nou net de standaardbrowser zijn die bij mijn werkgever gebruikt wordt (niet door mij, anders had ik het probleem al bij het ontwikkelen ontdekt).

Dat was een beetje knullig want ik kwam daar pas achter toen ik er de eerste workshop mee uitvoerde. Vanochtend ben ik er toch maar even voor gaan zitten om te ontdekken wát er dan niet goed ging. Het blijkt (uiteraard) iets heel knulligs te zijn: de JQUERY versie die ik gebruik is te nieuw voor IE9. Dat was het enige probleem. Ik heb die nieuwe versie niet nodig, dus kon ik probleemloos de verwijzing veranderen naar een oudere 1.x versie.

De code is aangepast en toegevoegd aan Bitbucket, de download is eveneens bijgewerkt.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

TPACK The Game – update voor IE9 http://t.co/Z7DRwEgnif