EMOOCS 2014 – Lausanne

20140210-000933.jpg De komende dagen ben ik in Lausanne voor de EMOOCs 2014 conferentie. Er is een tamelijk grote Nederlandse delegatie hier en we hebben vanavond dan ook al uitgebreid over MOOCs en Open Onderwijs zitten praten tijdens het eten.

Wat mijn blogfrequentie wordt de komende dagen weet ik nog niet helemaal. Ik moet morgen in ieder geval nog even een verloopstekker regelen. Want in mijn setje zat er geen voor Zwitserland. En waar die van de iPad en mijn Android telefoon probleemloos passen, geldt dat niet voor de adapter van mijn laptop.
Ik denk dat ik toch maar eens op zoek ga naar een goed toetsenbord voor de iPad Mini die ik nu bij me heb. Dat maakt het gebruik tijdens zo’n conferentie als laptopvervanger een stukje eenvoudiger.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

EMoocs 2014 – Lausanne http://t.co/eQNtVI9V4W