jan 092014
 

Op de site van Omroep Brabant staat een kort bericht en bijbehorend videofragment naar aanleiding van het de aankondiging dat ook de TU/e “met zijn tijd mee” gaat. Maar waar De Wereld Draait Door laat zien te weten wat online onderwijs is, brengt Omroep Brabant het echt alsof het de nieuwste innovatie is:

De TU/e is bezig met het opnemen van deze ‘weblectures’. “We noemen het MOOC of Massive Online Open Course”, vertelt Arjeh Cohen van de TU. Het college wordt opgenomen in een tv-studio. Via de website Coursera kunnen de weblectures van de hoogleraren wereldwijd bekeken worden.

Nou ja, gewoon maar even kijken omdat je ook hier weer een kort blikje in de keuken / achter de schermen krijgt.

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “Ook de TU/e gaat aan de MOOCs”

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.