Automatica MK2: Nóg meer verse muziek in je auto

Automatica MK2 Bijna een jaar geleden schreef ik voor het eerst over Automatica, een USB-stick met wifi voor gebruik in de auto, waarmee je eenvoudig via een draadloze netwerkverbinding de muziek die op de stick staat kon wijzigen.

Deze week kwam de Automatica MK2 uit, een update van het oorspronkelijke systeem, met een paar wijzigingen. Zo kun je de muziek er nu via je iPad/iPhone op zetten. Ook kun je je YouTube, Dailymotion of Vimeo playlists met video automatisch laten omzetten naar MP3’s om af te spelen in de auto. De oorspronkelijke 2GB zijn opgevoerd naar 10GB beschikbaar voor muziek. Daarnaast kun je er een micro SD kaart instoppen tot maximaal 64GB. Ook mooi is dat de stick nu overweg kan met websites die gebruik maken van een formulier waar je moet inloggen om toegang te krijgen tot het netwerk. Handig voor al die bedrijfsnetwerken.
Daarmee is het geheel wel wat duurder geworden. Betaalde je eerst nog $99,- nu is dat $159,- geworden.

Ik heb toegezegd gekregen dat ze me een exemplaar op zullen sturen om te testen. Dus als het een beetje mee zit, kom ik er nu binnen een jaar weer op terug, maar dan met hands-on ervaring. Wordt vervolgd.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Automatica MK2: Nóg meer verse muziek in je auto http://t.co/bNhlMV4wzk

trackback

Automatica MK2: Nóg meer verse muziek in je auto: Bijna een jaar geleden schreef ik voor het eerst over Autom… http://t.co/N0k2ViIHxu