DTW sessie: “Innovation & Technology: The Future is Now!”

DTW13_FontysVan 31 mei tot en met 7 juni 2013 vindt in de regio Eindhoven voor de tweede keer de Dutch Technology Week (DTW) plaats.
Professionals, scholieren, studenten, technologieliefhebbers – kortom iedereen – kan tijdens deze week ervaren hoe innovatief de regio is en hoe leuk en spannend het is mee te werken aan innovaties die de wereld veranderen. Dat kan ook bij Fontys. Fontysstudenten zijn al tijdens hun hbo-studie op velerlei manieren bezig met technologie en innovatie. Onder de titel: Fontys Technology & Innovation in Education: the future is now! presenteren een aantal studenten van ICT, Engineering, Applied Science, Technische Natuurkunde, Bedrijfskunde, Educatie en Zorg hun innovatieve projecten. De studenten laten zien en beleven hoe zij tijdens hun hbo-studie inhoud geven aan technologie en innovatie. Je kunt komen kijken naar de resultaten van deze projecten.

Doelgroep: iedereen die van dichtbij wil zien hoe studenten tijdens hun studie bezig zijn met technologie en innovatie, zoals directeuren en docenten basisonderwijs, voortgezet onderwijs en van andere kennis- en onderwijsinstellingen, bedrijven die geïnteresseerd zijn in participatie (in wat voor vorm dan ook) in projecten, potentiële studenten en hun ouders (avondprogramma).

Je kunt terecht op woensdag 5 juni 2013 van 14.30 tot 17.00 uur en tijdens de open avond van 18.00 tot 21.00 uur in de kantine van gebouw R1 aan de Rachelsmolen in Eindhoven. Inschrijven is niet nodig.

(bron: DTW via TU/e)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

DTW sessie: “Innovation & Technology: The Future is Now!” http://t.co/CJNr9FyklA