YouTube downloader website

Het downloaden van video’s van YouTube mag eigenlijk helemaal niet. Maar van tijd tot tijd is het gewoon handig als het wél kan. Bijvoorbeeld omdat je de video’s in een presentatie wilt gebruiken en je er zeker van wilt zijn dat ze het ook doen, ook als het netwerk op de plek waar je de presentatie geeft er niet zo’n zin in heeft.

Ik moet bekennen dat ik dan meestal ook zelf even moet zoeken welke optie op dat moment nog werkt. Op mijn desktopsysteem heb ik een plugin in Firefox (is ook de belangrijkste reden om die browser bij de hand te houden), op de iPad is er McTube, kortom het lukt me meestal wel.
Heb je wat meer hulp nodig en wil je die graag in het Nederlands, dan kan de site Youtube downloader iets voor je zijn. Daar komen een aantal opties aan bod. Ze hebben er de voorkeur voor de iLivid downloader. Daar heb ik zelf nog geen ervaring mee, dus als jij dat wel hebt, hoor ik het graag.

[let op!] Zie ook de opmerkingen over iLivid.com hieronder in de reacties!!

0 0 stem
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

YouTube downloader website http://t.co/IS6dFcUJ

Herman
Herman
7 jaren geleden

Hallo Pierre, als je Googelt op iLived kom je behoorlijk wat waarschuwingen tegen. Het is in ieder geval een browserkaper. Het lijkt me niet verstandig dit programma te downloaden. Groet, Herman

Herman Vermeulen
7 jaren geleden

Hoi Pierre,
Gelukkig heb ik niet klakkeloos op Next geklikt en gekozen voor een custom-installatie. Omdat de installatie me daarna steeds meer ging irriteren door allerlei vervolgvragen, vertrouwde ik het niet en ben gaan googelen. Vond onder andere dit: http://www.antivirussen.info/forum/help-ik-ben-geinfecteerd-met-spyware/11739-verwijder-het-ilivid-download-manager-virus.html#.UMRe0Kx5JD4
Heb toen maar de installatie gestopt.

Nicole
Nicole
7 jaren geleden

Na diverse opties te hebben getest, vind ik http://www.clipconverter.cc het handigst werken.
Vooral de optie om het start- en eindpunt van een youtube flmpje te kunnen instellen is heel handig. Kwaliteit niet altijd super, maar voor mij meestal voldoende.
Er is een addon voor firefox, maar die gebruik ik niet.

trackback

[…] Het downloaden van video's van YouTube mag eigenlijk helemaal niet. Maar van tijd tot tijd is het gewoon handig als het wél kan. Bijvoorbeeld omdat je de video's in een presentatie wilt gebruiken en je er zeker van wilt zijn …  […]