YouTube downloader website

 Gepubliceerd door om 07:41  Internet, noads, Tip, Video
dec 062012
 

Het downloaden van video’s van YouTube mag eigenlijk helemaal niet. Maar van tijd tot tijd is het gewoon handig als het wél kan. Bijvoorbeeld omdat je de video’s in een presentatie wilt gebruiken en je er zeker van wilt zijn dat ze het ook doen, ook als het netwerk op de plek waar je de presentatie geeft er niet zo’n zin in heeft.

Ik moet bekennen dat ik dan meestal ook zelf even moet zoeken welke optie op dat moment nog werkt. Op mijn desktopsysteem heb ik een plugin in Firefox (is ook de belangrijkste reden om die browser bij de hand te houden), op de iPad is er McTube, kortom het lukt me meestal wel.
Heb je wat meer hulp nodig en wil je die graag in het Nederlands, dan kan de site Youtube downloader iets voor je zijn. Daar komen een aantal opties aan bod. Ze hebben er de voorkeur voor de iLivid downloader. Daar heb ik zelf nog geen ervaring mee, dus als jij dat wel hebt, hoor ik het graag.

[let op!] Zie ook de opmerkingen over iLivid.com hieronder in de reacties!!

Deel dit bericht:

  6 reacties aan “YouTube downloader website”

 1. Hallo Pierre, als je Googelt op iLived kom je behoorlijk wat waarschuwingen tegen. Het is in ieder geval een browserkaper. Het lijkt me niet verstandig dit programma te downloaden. Groet, Herman

  • Hoi Herman,

   Dank voor de waarschuwing. Het aantal verschillende waarschuwingen valt wel mee, maar het komt neer op een kwalijke “feature” die helaas meer gratis tools hebben. Op Yahoo.com staat de duidelijkste uitleg:

   iLivid is safe, both Softpedia and Download.com offer this program for download, so it doesn’t contain malware but as Softpedia states… Users are advised to pay attention while installing this ad-supported application:

   * Offers to change the homepage for web browsers installed in the system
   * Offers to change the default search engine for web browsers installed in the system
   * Offers to download or install software or components (iLivid Toolbar, Bandoo) that the program does not require to fully function

   Still, there are better ways than installing iLivid for what you’re trying to do.

   Zoals gezegd, dit is niet uniek voor iLivid, dit soort zaken zijn dé reden om niet altijd gedachteloos overal op “next” te klikken.

   Mocht je dat wel gedaan hebben, dan staat hier uitleg over het weer verwijderen van de toolbar.

 2. Hoi Pierre,
  Gelukkig heb ik niet klakkeloos op Next geklikt en gekozen voor een custom-installatie. Omdat de installatie me daarna steeds meer ging irriteren door allerlei vervolgvragen, vertrouwde ik het niet en ben gaan googelen. Vond onder andere dit: http://www.antivirussen.info/forum/help-ik-ben-geinfecteerd-met-spyware/11739-verwijder-het-ilivid-download-manager-virus.html#.UMRe0Kx5JD4
  Heb toen maar de installatie gestopt.

 3. Na diverse opties te hebben getest, vind ik http://www.clipconverter.cc het handigst werken.
  Vooral de optie om het start- en eindpunt van een youtube flmpje te kunnen instellen is heel handig. Kwaliteit niet altijd super, maar voor mij meestal voldoende.
  Er is een addon voor firefox, maar die gebruik ik niet.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.