The MagPi nu ook als Kiosk applicatie beschikbaar

MagPi Kiosk The MagPi is een gratis maandblad over de Raspberry Pi dat maandelijks (duh) beschikbaar komt in PDF formaat. Op zich is het een kleine moeite om die PDF dan te downloaden op je iPad en daar te lezen. Maar de makers van The MagPi hebben het nu nóg een beetje gemakkelijker te maken door het beschikbaar stellen van een Kiosk applicatie op iOS (iTunes link!).

Op zich is het gewoon een eenvoudige applicatie met een ingebouwde PDF reader en een optie om de PDF’s te downloaden en lokaal op je iPad op te slaan. Maar het heeft een aantal voordelen ten opzichte van het handmatig downloaden en in (bijvoorbeeld) GoodReader. Zo is het geen extra icoontje op je bureaublad, maar een extra icoontje in de Kiosk. En je kunt ze daar gemakkelijk downloaden en ook weer verwijderen zonder dat ze tussen al je andere documenten staan (of dat je ze handmatig in een map moet zetten). En als je echt meteen wilt weten dat er een nieuwe versie is, dan zet je de notificaties aan. Kortom, eigenlijk best een handige toevoeging. En nog steeds helemaal gratis.
MagPi Kiosk

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

The MagPi nu ook als Kiosk applicatie beschikbaar http://t.co/7dOTw3u3 #nieuws #ebooks #itouch #tip #ios #ipad