Wil jij een GoPro HD Hero 2 Camera winnen?

Dan help mij aan mijn ‘5 minutes of fame’ tijdens de DashWare Video Contest.

DashWare is de software die ik gebruik om bij video’s van ritten die ik gemaakt heb extra informatie in de vorm van snelheid, GPS-locatie, hartslag, temperatuur, trapfrequentie en hellingsgraad op te nemen. Zij hebben hun een videowedstrijd uitgeschreven waarbij je een video in kunt dienen die gebruik maakt van hun software. Hoofdprijs is een GoPro HD Hero 2 camera. Nee, helaas geen Hero 3, maar toch, geen slechte camera weet ik uit ervaring.

Ik dacht “laat ik eens gek doen” en heb de video die ik afgelopen weekend gemaakt heb, ingediend. Kans van winnen? Heel erg klein. Je moet namelijk zo veel mogelijk ‘likes’ verzamelen bij het Facebook bericht dat DashWar aangemaakt heeft bij een video. De nummer 1 heeft op dit moment ruim 120 likes, ik heb er ‘al’ 12 (na 4 uur). Dat zijn dus nog een heleboel likes verschil. ๐Ÿ™‚

Omdat ik zelf al een GoPro HD Hero 2 heb, heb ik besloten om er ook voor jullie een incentive aan te verbinden. Mocht ik nou de GoPro HD Hero 2 winnen, dan verloot ik hem weer onder de mensen die de video van een Like hebben voorzien. Ik weet het, ik zou ook zelf spannende dingen kunnen doen met twee camera’s op mijn fiets, maar bij deze staat de toezegging. Win ik, dan verloot ik hem.

En om je nรณg wat meer reden te geven om hem te Liken: als ik minimaal 100 Likes verzamel, ook als ik niet win, dan verloot ik 2 exemplaren van de Slingshot onder de mensen die hem van een Like voorzien hebben.

Dus…Liken van de video kan nog tot het einde van deze maand (31-12-2012).

Enige nadeel is mogelijk dat je er wel een Facebook-account voor nodig hebt. Ik snap dat voor sommigen van jullie een bezwaar kan zijn, maar dan kan ik helaas niets aan veranderen. Ik heb de wedstrijd niet uitgeschreven, ik doe er alleen aan mee.

0 0 stemmen
Bericht waardering
6 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Wil jij een GoPro HD Hero 2 Camera winnen? http://t.co/6aSD53nj

Willem Karssenberg
11 jaren geleden

Ik heb je ge-liked hoor! Maar wat een slechte fietspaden daar bij jullie. Bij ons in Drenthe zijn ze tenminste mooi geasfalteerd:-)

trackback
11 jaren geleden

‘Like’ Pierre’s video > http://t.co/jdvyr661 – Achtergrond: Wil jij een GoPro HD Hero 2 Camera winnen? http://t.co/QiDWRhM6

Joke
Joke
11 jaren geleden

Ik ook, als dank voor goede tips die je me geeft!