Geen Book Creator boeken in MediaBook Reader op Windows 8

Het was er eentje in de categorie “gewoon nog nooit uitgeprobeerd”. Op Windows 8 heb je in de Metro UI de beschikking over Roxio MediaBook Ultimate. Daarmee kun je ‘fixed layout’ EPUB boeken maken die je dan in iBooks op de iPad kunt lezen. Voor Windows 8 levert Roxio de gratis Roxio MediaBook Reader.

Vraag die nog open stond: kan die Roxio MediaBook Reader ook EPUB boeken lezen die gemaakt zijn met Book Creator op de iPad? Book Creator is zo’n beetje de tegenhanger van Roxio MediaBook Ultimate, maar dan dus op het iOS besturingssysteem.

Zoals je aan de screenshot kunt zien kan MediaBook Reader helaas (nog?) niet overweg met de EPUB bestanden die Book Creator maakt. Ik heb ook nog geen andere (gratis) EPUB-reader voor op Windows 8 gevonden die met de fixed layout boeken overweg kan.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Geen Book Creator boeken in MediaBook Reader op ##Windows 8 http://t.co/ddYaDm13 #nieuws #ebooks #itouch #ebook

trackback

[…] Helaas: Mediabook Reader kan de Book Creator boeken niet openen.  […]