WP Touch Pro op Windows Phone 7.5

Een voor de hand liggende test als je een apparaat met internet toegang ter beschikking hebt is om je eigen weblog te bekijken. Dat deed ik dus ook met de HTC Titan met Windows Phone 7.5. Wat meteen opviel was dat ik niet de mobiele versie van de website te zien kreeg zoals bijvoorbeeld op de iPhone of de iPad. Dat was een beetje verrassend omdat WP Touch Pro wel ondersteuning zou moeten hebben voor Windows Phone 7.

Het blijkt echter dat de opgenomen user-agent voor Windows Phone 7, “iemobile/7.0”, niet in de de user-agent zit voor IE op Windows Phone 7.5. Het toevoegen van “XBLWP7” en voor de zekerheid “ZuneWP7” in de lijst met extra user-agents op de Mobiele User Agents pagina van de plugin lost het probleem op.
Nu zou je hier ook de mobiele versie moeten zien als je met een Windows Phone 7.5 toestel voorbij komt. En als je dat toch zou willen, dan kun je met de knop onder aan de pagina omschakelen naar de normale weergave.

Mocht je een mobiel device hebben dat niet de mobiele versie van de site te zien krijgt, terwijl je dat wel zou willen, laat het me dan even weten (kan gewoon in de reacties hieronder).

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

WP Touch Pro op Windows Phone 7.5 http://t.co/C8Ltesbz