Nu eindelijk ook “openen in” voor Pages, Keynote, Numbers op iOS

Keynote iPad open in Het heeft even geduurd (komt wel vaker voor bij Apple) maar nu hebben ook Pages, Keynote en Numbers op iOS de beschikking over de mogelijkheid om documenten naar andere applicaties op de iPad, iPhone, iPod door te sturen.

Dat is handig omdat je dan vanuit die applicaties de documenten vaak wat gemakkelijker van je apparaat af kunt krijgen. Je kunt kiezen uit een aantal formaten: het eigen formaat (Pages, Numbers, Keynote), de Microsoft formaten (Word, Excel, Powerpoint), of PDF. Ik heb op mijn iPad nog steeds een beetje last van de “maximaal 10 applicaties” grens als het om “openen in” gaat. Zo staat Dropbox dan bijna standaard niet in het lijstje. Gelukkig Goodreader meestal wel en van daaruit kan ik bestanden dan alsnog uploaden naar Dropbox, Google Drive, Skydrive of Box.net (om er maar een paar te noemen).

Keynote iPad open in Keynote iPad open in Keynote iPad open in

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback

Nu eindelijk ook “openen in” voor Pages, Keynote, Numbers op iOS http://t.co/WsQHBeTH