Raspberry Pi beschikbaar en alweer uitverkocht

Raspberry_Pi Nou, dat duurde niet lang. De Raspberry Pi kwam afgelopen nacht eindelijk (en nog net in februari) beschikbaar voor verkoop. Maar de twee sites die de verkoop zouden afhandelen werden meteen plat gegooid onder de enorme stroom mensen die een Raspberry Pi wilden bestellen.

Als ik de tweets goed begrijp is de eerste serie dus al uitverkocht. Nou ja, zo ernstig hoefde ik hem nou ook weer niet te hebben. Het wachten is dus op de volgende serie waarvan ik aan neem dat die er ongetwijfeld aan zal komen gezien het huidige succes. Zeker nu ze met twee grotere partijen een overeenkomst hebben gesloten zodat ze massaler kunnen produceren.

(Raspberry Pi website)

0 0 stemmen
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
trackback
11 jaren geleden

Raspberry Pi beschikbaar en alweer uitverkocht http://t.co/h44L6IkW

trackback
11 jaren geleden

Raspberry Pi beschikbaar en alweer uitverkocht » ICT & Onderwijs BLOG – http://t.co/S0wLfRs6

edwin
edwin
11 jaren geleden

Raspberry Pi beschikbaar en alweer uitverkocht.
En de volgende keer gebeurt dit gewoon weer.
Gewoon de prijs opschroeven en de productie wat opvoeren, dit schiet niet op zo.