Transporter 2

 Gepubliceerd door om 23:24  Film en Boek
mei 092007
 

Transporter 2 Louis Leterrier Transporter 2
In een van de reacties bij Bol.com stond “een film voor bij een zak chips een huismerk fles cola”. Nou, zo slecht vond ik hem nou ook weer niet. Gewoon een actiefilm met vechtscènes die niet zouden misstaan in een of andere kung fu film, vliegende auto’s, onwaarschijnlijke vliegtuigcrashes en natuurlijk een happy end. Niks mis mee vond ik (niet elke film hoeft tenslotte diepgang te hebben).

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Transporter 2  Tags:

Second Life Seminar in Groningen #2

 Gepubliceerd door om 21:02  Second Life
mei 092007
 

Naar aanleiding van mijn vorig bericht over het Second Life Seminar in Groningen had ik al een telefoontje van de organisatie gehad waarin uitgelegd werd dat het evenement wél gestreamd zou worden, maar dat ze het niet verstandig vonden dat vooraf al breed bekend te maken. Nu staat dat ook online, dus kan ik er ook wel even op wijzen:

Het event wordt Live gestreamd in Second Life en via een webstream. De locatie Groningen in SL zal open zijn in SL vanaf 03.00 (SL Time). Aan het einde van dit event zal het eiland ook weer sluiten, dus wie een preview van Groningen in SL wil zien: be there!
Locatie:
Groningen Centrum (slurl) van: 04.30-09.00 (SL Time)
Campus North
(slurl)

(bron)

Voor de duidelijkheid: 03.00 (SL Time) = 12:00 uur (NL tijd) en 04.30-09.00 (SL Time) = 13:30-18:00 uur (NL tijd)

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Second Life Seminar in Groningen #2  Tags:

Streaming video in de onderwijspraktijk

 Gepubliceerd door om 20:55  Agenda
mei 092007
 
“Op dinsdag 5 juni organiseren SURFfoundation en SURFnet samen met Webstroom en Triple L een SURF Expertiseseminar over streaming video in de onderwijspraktijk. Tijdens deze middag vertellen docenten en projectleiders uit de onderwijspraktijk over hoe zij erin geslaagd zijn streaming video een plek te geven binnen het onderwijs. Hoe gebruiken ze het medium? Hoe hebben ze het ingevoegd? Wat zijn de praktijkervaringen? En welke plannen zijn er voor de toekomst? Daarnaast zal er op een demo-markt een demonstratie gegeven worden door enkele leveranciers van webcollegeproducten.”

(bron)

De middag begint om 13:00 uur en eindigt om 17:30 uur in Media Plaza (Utrecht). Deelname is gratis voor medewerkers van op SURF aangesloten instellingen. Niet-klanten zijn ook welkom, maar betalen 225 euro excl. BTW per persoon per seminar. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.
Het programma ziet er interessant uit. Maar helaas valt het samen met ons jaarlijks afdelingsuitje, dus ik ben er in ieder geval niet bij. Nu maar hopen dat er weer video van beschikbaar komt. Streaming of download maakt me dan niet zo heel veel uit.

Deel dit bericht:
 Reacties uitgeschakeld voor Streaming video in de onderwijspraktijk  Tags:

3 + 2 – 2 – 1 – 1 = 1156

 Gepubliceerd door om 19:46  Persoonlijk
mei 092007
 
Vuurtoren Egmond aan Zee

Als ik er nog aan getwijfeld had, dan na deze week zeker niet meer: 3 dagen + 2 nachten in een hotel aan zee – 2 kinderen (logeren bij opa en oma) – 1 laptop (thuis gelaten) – 1 Qtek (ook thuis gelaten) resulteert in 1070 berichten in Sharpreader + 67 mails in mijn Fontys mailbox + 19 mails in mijn privé mailbox. Wat ben ik blij dat ik alleen mijn fototoestel meegenomen heb (niet eens de GPS-ontvanger). Want dan zijn zo’n paar dagen weg onbetaalbaar. Lekker uitwaaien, lekker eten, en nauwelijks regen gezien. Wegwerken van de RSS-berichten ging overigens het gemakkelijkst. Die berichten die ik wilde bewaren zitten in FURL, de rest komt wel weer. Ik heb namelijk geen enkel probleem met het gebruiken van de “Mark all items as read” optie in Sharpreader.

Deel dit bericht: