Streaming video in de onderwijspraktijk

“Op dinsdag 5 juni organiseren SURFfoundation en SURFnet samen met Webstroom en Triple L een SURF Expertiseseminar over streaming video in de onderwijspraktijk. Tijdens deze middag vertellen docenten en projectleiders uit de onderwijspraktijk over hoe zij erin geslaagd zijn streaming video een plek te geven binnen het onderwijs. Hoe gebruiken ze het medium? Hoe hebben ze het ingevoegd? Wat zijn de praktijkervaringen? En welke plannen zijn er voor de toekomst? Daarnaast zal er op een demo-markt een demonstratie gegeven worden door enkele leveranciers van webcollegeproducten.”

(bron)

De middag begint om 13:00 uur en eindigt om 17:30 uur in Media Plaza (Utrecht). Deelname is gratis voor medewerkers van op SURF aangesloten instellingen. Niet-klanten zijn ook welkom, maar betalen 225 euro excl. BTW per persoon per seminar. Inschrijven kan via het online inschrijfformulier.
Het programma ziet er interessant uit. Maar helaas valt het samen met ons jaarlijks afdelingsuitje, dus ik ben er in ieder geval niet bij. Nu maar hopen dat er weer video van beschikbaar komt. Streaming of download maakt me dan niet zo heel veel uit.