Second Life Seminar in Groningen #2

Naar aanleiding van mijn vorig bericht over het Second Life Seminar in Groningen had ik al een telefoontje van de organisatie gehad waarin uitgelegd werd dat het evenement wél gestreamd zou worden, maar dat ze het niet verstandig vonden dat vooraf al breed bekend te maken. Nu staat dat ook online, dus kan ik er ook wel even op wijzen:

Het event wordt Live gestreamd in Second Life en via een webstream. De locatie Groningen in SL zal open zijn in SL vanaf 03.00 (SL Time). Aan het einde van dit event zal het eiland ook weer sluiten, dus wie een preview van Groningen in SL wil zien: be there!
Locatie:
Groningen Centrum (slurl) van: 04.30-09.00 (SL Time)
Campus North
(slurl)

(bron)

Voor de duidelijkheid: 03.00 (SL Time) = 12:00 uur (NL tijd) en 04.30-09.00 (SL Time) = 13:30-18:00 uur (NL tijd)