3 + 2 – 2 – 1 – 1 = 1156

Vuurtoren Egmond aan Zee

Als ik er nog aan getwijfeld had, dan na deze week zeker niet meer: 3 dagen + 2 nachten in een hotel aan zee – 2 kinderen (logeren bij opa en oma) – 1 laptop (thuis gelaten) – 1 Qtek (ook thuis gelaten) resulteert in 1070 berichten in Sharpreader + 67 mails in mijn Fontys mailbox + 19 mails in mijn privĂ© mailbox. Wat ben ik blij dat ik alleen mijn fototoestel meegenomen heb (niet eens de GPS-ontvanger). Want dan zijn zo’n paar dagen weg onbetaalbaar. Lekker uitwaaien, lekker eten, en nauwelijks regen gezien. Wegwerken van de RSS-berichten ging overigens het gemakkelijkst. Die berichten die ik wilde bewaren zitten in FURL, de rest komt wel weer. Ik heb namelijk geen enkel probleem met het gebruiken van de “Mark all items as read” optie in Sharpreader.

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem
14 jaren geleden

Fijn dat ook jullie zo genoten hebben van een paar dagen weg. Ik neem tenminste aan de je vrouw ook blij was dat je je notebook thuis had gelaten?
(Het geeft me te denken waarom ik er vorige week 2 meeemocht: 1 om wat op te doen en 1 voor de dvd movies)
Maar wel jammer dat je de foto van die trekker ook laat zien. Anders was het voor mij een eeuwig raadsl gebleven met die gepimpte Smart, geweldig!