QTI Quickscan 2006

 Gepubliceerd door om 22:56  Publicatie
dec 072006
 

Quickscan uitgevoerd voor de Digitale Universiteit. Hierin wordt getest hoe goed een aantal binnen de DU gebruikte applicaties in staat zijn toetsvragen die opgeslagen zijn volgens de IMS QTI 1.2-specificatie te importeren. Hierbij wordt dat vergeleken met de resultaten van de eerste Quickscan die in 2003 uitgevoerd werd en aangevuld met een applicatie die in staat is IMS QTI 2.0 toetsitems te importeren.
Zie ook dit overzicht met QTI-gerelateerde bronnen.

pdf Quickscan QTI 2006 zip Alle testbestanden

 Reacties uitgeschakeld voor QTI Quickscan 2006  Tags:

EduExchange 2006 #3

 Gepubliceerd door om 21:50  SURF
dec 072006
 

video WMV-versie
Vanochtend tijdens het plenaire deel van EduExchange kwamen er ook leerlingen aan het woord op het podium. De dagvoorzitter Paul Bemelen stelde ze vragen over hun ervaringen met e-portfolio’s en aanverwante zaken.
Beeldkwaliteit is niet denderend, audio ook niet 100%, ik neem aan dat ook dit stuk op de video’s staat (die binnenkort verschijnen), maar wilde hem toch even online zetten.

 Reacties uitgeschakeld voor EduExchange 2006 #3  Tags:

Kerstversiering slecht voor ontvangst

 Gepubliceerd door om 20:52  Internet
dec 072006
 
“Mocht je tijdens de dagen rondom de Kerst, als je niet aan het eten bent, je PC of Laptop opstarten en de indruk hebben dat je Wireless netwerk niet zo performed als je dat gewent bent, bel dan niet meteen de leverancier van je router of netwerkadapter.
Het kan namelijk goed zijn dat je teveel kerstversiering, ballen slingers en andere decoratieve gadgets waar veel ijzer/aluminium in verwerkt is, in je huis hebt hangen.”

(bron)

Ehm, ja hoor. Ik zal alvast een kabeltje leggen voor tijdens de kerstdagen.

EduExchange 2006

 Gepubliceerd door om 06:37  SURF
dec 072006
 

Vandaag vindt in Nieuwegein EduExchange 2006 plaats. Willem Karssenberg was zich al aan het opwarmen, ikzelf ging er vanuit dat ik een rustig dagje met luisteren naar verhalen van anderen en kletsen met deelnemers zou hebben. Nou dat kletsen zal er nog steeds wel van komen, maar dan anders dan gedacht.
Sylvia Moes, een van de drijvende krachten vanuit SURF SiX achter EduExchange is ziek en zij kan er vandaag niet bij zijn. Gelukkig hadden zij en haar collega’s bij zowel SURF als Kennisnet ICT op School (daar mag eigenlijk wel gewoon een lijstje van online komen te staan!) alles al zover op de rails staan dat dat opgevangen kon worden. Een van de dingen die zij op de dag zelf voor haar rekening zou nemen was de Workshop HO. En daar zal ik haar nu aan de discussietafel over content en standaarden vervangen.
Gisteren bleek ook Peter Sloep, lector bij Fontys Hogescholen en een van de leden van de forumdiscussie aan het einde van de dag ziek te zijn. En ik zal hem daar vandaag vervangen. Wordt het dus toch nog een druk dagje werken vandaag.

Sylvia en Peter, beterschap! en ik ga nu eerst maar eens zorgen dat ik in Nieuwegein kom.

 Reacties uitgeschakeld voor EduExchange 2006  Tags:

X-Men 3 – The Last Stand

 Gepubliceerd door om 06:25  Film en Boek
dec 072006
 

	 X-Men 3 - The Last Stand X-Men 3 – The Last Stand
De X-Men films zijn volgens mij alleen voor de liefhebber. Na deel drie (het laatste deel?) ben ik tot de conclusie gekomen dat ik daar toch echt niet bij hoor. Knappe actie wel, tamelijk wat spektakel, maar in plaats van een deel 4 heb ik liever een tweede deel van de Fantastic Four of zo. Maar waarschijnlijk ben ik gewoon niet zo’n Marvel-fan.

 Reacties uitgeschakeld voor X-Men 3 – The Last Stand  Tags: