EduExchange 2006

Vandaag vindt in Nieuwegein EduExchange 2006 plaats. Willem Karssenberg was zich al aan het opwarmen, ikzelf ging er vanuit dat ik een rustig dagje met luisteren naar verhalen van anderen en kletsen met deelnemers zou hebben. Nou dat kletsen zal er nog steeds wel van komen, maar dan anders dan gedacht.
Sylvia Moes, een van de drijvende krachten vanuit SURF SiX achter EduExchange is ziek en zij kan er vandaag niet bij zijn. Gelukkig hadden zij en haar collega’s bij zowel SURF als Kennisnet ICT op School (daar mag eigenlijk wel gewoon een lijstje van online komen te staan!) alles al zover op de rails staan dat dat opgevangen kon worden. Een van de dingen die zij op de dag zelf voor haar rekening zou nemen was de Workshop HO. En daar zal ik haar nu aan de discussietafel over content en standaarden vervangen.
Gisteren bleek ook Peter Sloep, lector bij Fontys Hogescholen en een van de leden van de forumdiscussie aan het einde van de dag ziek te zijn. En ik zal hem daar vandaag vervangen. Wordt het dus toch nog een druk dagje werken vandaag.

Sylvia en Peter, beterschap! en ik ga nu eerst maar eens zorgen dat ik in Nieuwegein kom.