EduExchange 2006 #2

 Gepubliceerd door om 09:57  Algemeen
dec 072006
 
Eduexchange 2006 #2

Ik ben er, Maria komt helaas niet. :-(

Deel dit bericht:

  3 reacties aan “EduExchange 2006 #2”

Reacties (3)
  1. Dat wordt nog een heavy dag voor je (inmiddels natuurlijk al halverwege). Maar iets anders: ik zag op de SURF website dat er 737 aanmeldingen waren voor EduExchange. Een ENORM aantal. Wat zegt dat eigenlijk?

  2. Nu we het toch over standaarden hebben: dat is inderdaad standaard dat je een bewindspersoon uitnodigt voor een opening en dat die dan afzegt.

  3. @Wytze: die 737 mensen waren er zeker niet allemaal, dus het betekent ook dat het aantal now-shows toeneemt bij grotere aantallen. Maar ja, het betekent zeker dat als je standaarden op de juist manier aan de juiste lagen binnen de verschillende organisaties in de onderwijskolom ‘verkoopt’, dat je ook dan voor dit onderwerp een grote groep bij elkaar kunt brengen. Ik hoop dat het ook aan hun verwachtingen heeft voldaan.

    @Paul: tja, jammer.

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.