0 0 stem
Bericht waardering
3 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
14 jaren geleden

Dat wordt nog een heavy dag voor je (inmiddels natuurlijk al halverwege). Maar iets anders: ik zag op de SURF website dat er 737 aanmeldingen waren voor EduExchange. Een ENORM aantal. Wat zegt dat eigenlijk?

Paul
14 jaren geleden

Nu we het toch over standaarden hebben: dat is inderdaad standaard dat je een bewindspersoon uitnodigt voor een opening en dat die dan afzegt.

Pierre
14 jaren geleden

@Wytze: die 737 mensen waren er zeker niet allemaal, dus het betekent ook dat het aantal now-shows toeneemt bij grotere aantallen. Maar ja, het betekent zeker dat als je standaarden op de juist manier aan de juiste lagen binnen de verschillende organisaties in de onderwijskolom ‘verkoopt’, dat je ook dan voor dit onderwerp een grote groep bij elkaar kunt brengen. Ik hoop dat het ook aan hun verwachtingen heeft voldaan.

@Paul: tja, jammer.