jun 012006
 

De pagina met video’s en presentaties van de SURFnet relatiedagen is nog niet helemaal inmiddels compleet, de sessie van Marco Derksen en mijzelf staat er ook op:
* Video Pierre (WMV) / Presentatiebestand (PPT)
* Video Marco (WMV) / Presentatiebestand (PPT)

Als je je afvraagt waarom het na zo ongeveer 16 minuten even een tijdje stil wordt op wat gekraak na, toen ging mijn microfoon stuk en moesten we even omwisselen.

 Reacties uitgeschakeld voor SURFnet relatiedagen – video(s) beschikbaar  Tags:
jun 012006
 

Een paar weken geleden schreef ik dat SURF op zoek was naar een aantal Eduguides en een Weblogger. Op het weblog van Gerard Dummer lees ik dat ze die inmiddels gevonden hebben.
En dat is mooi. Al was het maar omdat Gerard nog niet zo heel lang aan het bloggen is en ik me kan voorstellen dat dit voor hem ook/juist een mooie stimulans is om uit te zoeken hoe hij dit wil/kan aanpakken.

High Tech v.s. Low Tech

 Gepubliceerd door om 06:45  Algemeen
jun 012006
 

Even een post om de verschillende berichten en reacties (en andere zaken) van gisteren samen te vatten.
Laat ik beginnen met te zeggen dat ik het heel vervelend vind dat het (in ieder geval) Fred en Gerard niet gelukt is om gisteren live mee te kijken naar de sessie van Marco Derksen en mijzelf. Het feit dat het Michel en (als ik zijn reactie goed begrijp) Hans wel lukte geeft aan dat het geen generiek probleem was. Omdat ik de berichten gezien had voordat ik daar weg was, heb ik het de aanwezige SURFnetters die opnames aan het maken waren wel doorgegeven, maar ik verwacht niet dat er meer info komt over waarom het niet altijd lukte. Omdat de video’s van de eerste dag gisterenavond al op de site stonden, verwacht ik vandaag de rest. Lees verder….