Gerard Dummer is de Educause 2006-blogger

Een paar weken geleden schreef ik dat SURF op zoek was naar een aantal Eduguides en een Weblogger. Op het weblog van Gerard Dummer lees ik dat ze die inmiddels gevonden hebben.
En dat is mooi. Al was het maar omdat Gerard nog niet zo heel lang aan het bloggen is en ik me kan voorstellen dat dit voor hem ook/juist een mooie stimulans is om uit te zoeken hoe hij dit wil/kan aanpakken.

0 0 stemmen
Bericht waardering
4 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Wytze Koopal
15 jaren geleden

Goed nieuws! Zijn de lezers alhier zich ervan bewust dat hier in Vancouver, bij de 5e Sakai conferentie, er ook geblogd wordt door de Nederlandse bezoekers? Zie http://sakai-nl.blogspot.com. Ons weblog is wel in het Engels, en wordt door onze collega’s in Europa gelezen, zoals we hier al verschillende keren gemerkt hebben. Is echt een leuke stimulans om door te gaan!

Pierre
15 jaren geleden

Wytze,

Als je de RSS-feed van het Sakai weblog via Feedburner laat lopen, dan kun je er ook voor zorgen dat hij via de edublogs verzamelaar werkt. Die heeft namelijk helaas geen Atom ondersteuning en dat is het enige wat Blogger standaard aanbied.

Wytze Koopal
15 jaren geleden

Was/is er al: http://feeds.feedburner.com/DutchSaka… Ik zal ‘em ook in de sidebar van het weblog opnemen.

Pierre
15 jaren geleden

Hij zit nou in de verzamelaar, is je bereik met bijna 100 potentiële lezers gestegen.