SURF zoekt 6 Eduguides en 1 Weblogger

“Voor de EduTrip 2006 (7-14 oktober), de jaarlijkse SURF-reis naar het EDUCAUSE-congres in Amerika (Dallas, Texas), is SURF op zoek naar zes Eduguides (m/v) en één Edublogger (m/v). De Eduguides en de Edublogger werken met elkaar en met een drietal “Edutrip leaders” samen aan tastbare resultaten van het bezoek aan EDUCAUSE, dit jaar zijn dat 6 wiki’s, een blog en een publicatie. Lees in pdf de bijlage meer over de functiebeschrijving.”

(bron)

En deze keer heb ik er helemaal niets mee te maken gehad! Ik zou zeggen: grijp je kans. En nee, ik ga niet zeggen dat het natuurlijk eigenlijk allemaal edubloggers zouden moeten zijn in plaats van één. Dat is iets voor volgend jaar. :-)

0 0 stemmen
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Willem Karssenberg
Willem Karssenberg
16 jaren geleden

Ik ga al webloggen bij een andere conferentie in Amerika, ruim een week later. Wat Educause is voor het hoger onderwijs, is de Conference on Information Technology voor het Middelbaar Beroeps Onderwijs. Zie mijn bericht daarover. Wel hoop ik degene te leren kennen die voor Surf gaat, zodat we misschien ideeën en ervaringen kunnen uitwisselen. Ook in de aanloop naar zo’n conferentie kun je volgens mij als blogger al veel voorbereidend werk doen…