Troy

 Gepubliceerd door om 23:44  Film en Boek
jan 012006
 

Troy (1DVD) Wolfgang Petersen Troy
De nogal geweldadige en bloederige trailer had me toen deze DVD net uit kwam doen besluiten hem maar even te laten liggen. Maar ten onrechte. Want hoewel niet geschikt voor de allerjongste kijkers vind ik het een heel sterke film. Het einde van het verhaal hoort bij iedereen bekend te zijn, maar dat is geen echt probleem. Dat de zwakke broer uiteindelijk datgene doet waar de sterke broer niet toe in staat was/bleek ging overigens natuurlijk wel een beetje tegen de verwachtingen in.
Grappig overigens dat de hoeveelheid bloed niet onder doet voor Sin City, maar mij dit soort film toch beter ligt. Ik hoop maar dat er niet teveel psychologen meelezen. ;-)

Lekker slapen bij Bastion

 Gepubliceerd door om 21:08  Internet
jan 012006
 
“De Nederlandse hotelgroep Bastion Hotels is al langer een voorloper in het aanbieden van gratis draadloos internet in het restaurant, bar en lobby van al hun hotels. Vanaf 1 januari 2006 is ook gratis draadloos internet op alle hotelkamers mogelijk. Het gebruik van dit draadloos internet kan op diverse manieren. Alle hotels hebben een computer waarvan gasten gratis gebruik kunnen maken. Gasten met een eigen laptop die geschikt is voor draadloos internet kunnen ook gratis van deze service gebruik maken. Het internet is beschikbaar tussen 7.00 uur en 24.00 uur.

(bron)

Ik had het bericht wel al gezien, maar niet de laatste regel gelezen (ik heb overigens het stukje vet gemaakt). Is vast om er voor te zorgen dat je voldoende nachtrust krijgt of zo. Maar weten ze daar dan niet dat je tussen 6.00 en 7.00 uur ’s ochtends heel veel online werkt kunt verzetten (en idem van 24.00 – 02.00 uur)?

jan 012006
 
“De regels omtrent alcoholgebruik in het verkeer voor jongeren zijn vanaf vandaag aangescherpt. Iedereen die minder dan vijf jaar een rijbewijs heeft en wordt aangehouden met een slok op, mag maximaal een promillage hebben van 0,2 ten opzichte van 0,5 in de oude situatie. Dezelfde limiet geldt voor bromfietsers onder de 24 jaar.”

(bron)

Mag van mij voor iedereen gelden.

 Reacties uitgeschakeld voor Geen alcohol voor jonge verkeersdeelnemers  Tags:

Podcasting and videoblogging

 Gepubliceerd door om 12:00  Presentatie
jan 012006
 

Short video of a one hour hands-on presentation on podcasting and videoblogging on January 30th 2006. Participants: Hanna Torp and Sanna Sintonen of Tampere Polytechnic
University of Applied Sciences
and Roel Martens, Anton van den Brink and Paul Dirckx all from PTH Eindhoven.
The video was recorded by Frank Niesten and produced by Pierre Gorissen.

video WMV-versie
video MP4-versie
office PPT-bestand

 Reacties uitgeschakeld voor Podcasting and videoblogging  Tags: