Troy

Troy (1DVD) Wolfgang Petersen Troy
De nogal geweldadige en bloederige trailer had me toen deze DVD net uit kwam doen besluiten hem maar even te laten liggen. Maar ten onrechte. Want hoewel niet geschikt voor de allerjongste kijkers vind ik het een heel sterke film. Het einde van het verhaal hoort bij iedereen bekend te zijn, maar dat is geen echt probleem. Dat de zwakke broer uiteindelijk datgene doet waar de sterke broer niet toe in staat was/bleek ging overigens natuurlijk wel een beetje tegen de verwachtingen in.
Grappig overigens dat de hoeveelheid bloed niet onder doet voor Sin City, maar mij dit soort film toch beter ligt. Ik hoop maar dat er niet teveel psychologen meelezen. ;-)

0 0 stem
Bericht waardering
1 Reactie
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
bosmeneer
14 jaren geleden

Een mooi spektakel vol geschiedenis, avontuur, actie en drama. Dan kan ik je Kingdom of Heaven aanraden met eveneens Orlando Bloom en regisseur Ridley Scott (ook de regisseur van Gladiator).