Sin City

Sin City Josh Hartnett Sin City
30 minuten. Zo lang heb ik het uitgehouden voordat ik het genoeg vond. Dat was net na de vrouwenhoofden als trofee aan de muur en de reclasseringsmedewerkster die had moeten toekijken hoe haar eigen hand opgegeten werd (dat zag je overigens weer niet, alleen de stomp die het resultaat was). Dat de Nederlandse Filmjournalisten hem verkozen tot beste film van 2005 had een waarschuwing kunnen (moeten?) zijn, maar is het voortaan in ieder geval wel. Maar ik probeer nou eenmaal normaal gesproken zo weinig mogelijk over een film te lezen vooraf en ook de rating bij Filmstation (daar waar ik mijn DVD’s huur) was zeker niet slecht. Laten we het er maar op houden dat dit gewoon niet mijn soort film was/is.

0 0 stemmen
Bericht waardering
2 Reacties
Inline Feedback
Bekijk alle reacties
Sybilla
17 jaren geleden

Jammer, wij vonden ‘m hier allemaal (jong en oud) fantastisch! Voor mij zeker de film van het jaar…

Pieter
Pieter
17 jaren geleden

Erg gave film die weer eens wat toevoegd… orgineel en goede acteurs.